Lirik Lagu Via Vallen – Pamer Bojo

Lirik Lagu Via Vallen – Pamer Bojo yang di distribusikan oleh label Viva Management ini masih berupa Single

 yang di distribusikan oleh label Viva Management ini masih berupa Single Lirik Lagu Via Vallen - Pamer Bojo

Lirik Lagu Via Vallen – Pamer Bojo

  • Kutipan Lirik: “koyo ngene rasane wong kang nandang kangen rino wengi atiku rasane peteng tansah kelingan kepingin …”.
  • Artist: Via Vallen
  • Judul Lagu: Pamer Bojo
  • Album: Pamer Bojo – Single
  • Label: Viva Management

Dengan informasi tersebut, anda bisa membeli lagu dengan mudah di toko musik online seperti Amazon, iTunes, Qobuz, Langit Musik, Joox, Spotify, KKBOX, Deezer dan media toko musik online lainnya yang menjual lagu dengan legal.

Berikut Lirik Lagu Via Vallen – Pamer Bojo

koyo ngene rasane wong kang nandang kangen
rino wengi atiku rasane peteng
tansah kelingan kepingin nyawang
sedelo wae uwis emoh tenan

cidro janji tegane kowe ngapusi
nganti sprene suwene aku ngenteni
nangis batinku nggrantes uripku
teles kebes netes eluh neng dadaku

sakno sakno

dudu klambi anyar sing nang njero kamar
nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku

dudu wangi mawar sing tak sawang nang mripatku
nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku

cidro janji tegane kowe ngapusi
nganti sprene suwene aku ngenteni
nangis batinku nggrantes uripku
teles kebes netes eluh neng dadaku

dudu klambi anyar sing nang njero kamar
nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku

dudu wangi mawar sing tak sawang nang mripatku
nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku

neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku

Dengan membeli lagu Via Vallen – Pamer Bojo di situs resmi tersebut, semoga anda bisa terhibur dan hafal liriknya.